Over Marketing & Design by Kim


Leuk dat je een kijkje neemt op onze website, even voorstellen?

Marketing & Design by Kim is een gespecialiseerd reclame voor grote en kleine bedrijven, ook kunnen wij je van dienst zijn met betrekking tot je website en eventuele optimalisatie ervan.

Wij werken voor kwaliteit en de mooiste resultaten voor onszelf maar nog belangrijker voor onze klant, niet alleen voor onze ontwerpen maar ook voor een goede service!

Ben je op zoek naar creatief inzicht voor het realiseren van een persoonlijke huisstijl voor je bedrijf? Dan ben je bij Marketing & Design by Kim aan het juiste adres.

Weet je geen raad met online marketing of heb jezelf hier geen tijd voor? Wil je meer leads genereren met Social Media Marketing? Marketing & Design by Kim staat voor je klaar!

Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie ontvangen over onze diensten neem dan gerust contact met ons op.


Recom Design - Meer dan alleen webdesign

In samenwerking met Recom Design.

Een website / webwinkel laten maken?

Voor het ontwerpen en/of opbouwen van je website kun je ook terecht bij Marketing & Design by Kim, echter zal de website in nauwe samenwerking met Recom Design worden gebouwt.

Het contact zal verlopen via Marketing & Design by Kim, je kan met al je vragen over de website gewoon bij ons terecht.

Wij vinden het van groot belang dat onze klanten contact hebben met één en dezelfde contactpersoon, hierdoor worden misverstanden of miscommunicaties voorkomen.

Wij werken nauw samen met Recom Design voor het technische aspect betreft het bouwen van websites en het technisch onderhoud van websites. Heb je een bestaande website welke geoptimaliseerd moet worden? Dan zullen deze technische taken in samenwerking met Marketing & Design by Kim uitgevoerd worden in samenwerking met Recom Design.

Wil je alleen je website laten realiseren omdat je ontwerp al klaar ligt? Geen punt, ook dan staan wij graag voor je klaar!

Wil je meer weten over Recom Design kijk dan snel op de website: www.recomdesign.nl


mdbk

Vraag een offerte aan

Ben je geïnteresseerd in een van onze diensten? Dan kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen door het offerteformulier in te vullen.

Offerte aanvragen