Over Marketing & Design by Kim


Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website, even voorstellen?

Mijn naam is Kimberly.
In 2015 ben ik eindelijk met mijn creatieve inspiraties aan de slag gegaan voor de buitenwereld.
Wat begon als hobby, is als een droom die uit is gekomen mijn werk geworden.
Het liefst ben ik de hele dag bezig met het bedenken en het ontwerpen van nieuwe creaties en designs en kan het ook echt benoemen als passie.
Verder vind ik het heerlijk om foto's te maken, vooral van de natuur maar ook van objecten en andere mooie verschijningen. 

Marketing & Design by Kim is een gespecialiseerd reclamebureau voor grote en kleine bedrijven, ook kan ik je van dienst zijn met betrekking tot je website en eventuele optimalisatie hiervan.

Ik werk voor kwaliteit en de mooiste resultaten voor mijzelf maar nog belangrijker voor mijn klant, ook een goede service staat bij mij hoog in het vaandel.

Ben je op zoek naar creatief inzicht voor het realiseren van een persoonlijke huisstijl voor je bedrijf? Dan ben je bij Marketing & Design by Kim aan het juiste adres. 

Heb je bedrijfskleding nodig met bedrijfslogo? neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden. 
Ik lever all inclusief bedrijfskleding voor een vast lage prijs. 

Door mijn passie voor ontwerpen wilde ik niet alleen deel uitmaken voor de zakelijke kant en ben ik sinds kort bezig met de opzet van een eigen kledinglijn.
Deze lijn wordt geheel gebaseerd op eigen creaties en zal zowel bestaan uit een mannen, vrouwen en een baby assortiment.
Vind je dit interessant? Kom dan binnenkort eens een kijkje nemen in de webshop!

Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie ontvangen over mijn diensten neem dan contact met mij op.


Recom Design - Meer dan alleen webdesign

In samenwerking met Recom Design.

Een website / webwinkel laten maken?

Voor het ontwerpen en/of opbouwen van je website kun je ook terecht bij Marketing & Design by Kim, echter zal de website in nauwe samenwerking met Recom Design worden gebouwt.

Het contact zal verlopen via Marketing & Design by Kim, je kan met al je vragen over de website gewoon bij mij terecht.

Ik vind het van groot belang dat mijn klanten contact hebben met één en dezelfde contactpersoon, hierdoor worden misverstanden of miscommunicaties voorkomen.

Ik heb een nauwe samenwerking met Recom Design voor het technische aspect betreft het bouwen en technisch onderhoud van websites. Heb je een bestaande website welke geoptimaliseerd moet worden? Dan zullen deze technische taken in samenwerking met Recom Design worden uitgevoerd.

Wil je alleen je website laten realiseren omdat je ontwerp al klaar ligt? Geen punt, ook dan staan wij graag voor je klaar!

Wil je meer weten over Recom Design kijk dan snel op de website: www.recomdesign.nl


mdbk

Vraag een offerte aan

Ben je geïnteresseerd in een van onze diensten? Dan kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen door het offerteformulier in te vullen.

Offerte aanvragen