Meer informatie over MDBK

Leuk dat u een kijkje neemt op onze website, Even voorstellen?

MDBK is een gespecialiseerd reclame / administratiebureau voor grote en kleine bedrijven, ook kunnen wij u van dienst zijn met betrekking tot uw website en eventuele optimalisatie.

Wij werken voor kwaliteit en de mooiste resultaten voor onszelf maar nog belangrijker voor onze klant, niet alleen voor onze ontwerpen maar ook voor een goede service!

Bent u op zoek naar creatief inzicht voor het realiseren van een persoonlijke huisstijl voor uw bedrijf of heeft u hulp nodig met uw administratie? Dan bent u bij MDBK aan het juiste adres.

Weet u zich geen raad met online marketing of heeft uzelf geen tijd? Wilt u meer leads genereren met betrekking tot Social Media Marketing, MDBK staat graag voor u klaar!

Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie ontvangen over onze diensten neem dan gerust contact met ons op.


In samenwerking met Recom Design.

Een website / webwinkel laten maken?

Voor het ontwerpen en/of opbouwen van uw website kunt u ook terecht bij MDBK, echter zal de website in nauwe samenwerking met Recom Design worden gemaakt.

Het contact zal verlopen via MDBK, u kunt met al uw vragen over de website gewoon bij ons terecht.

Wij vinden het van groot belang dat onze klanten contact hebben met één en dezelfde contactpersoon, hierdoor worden misverstanden of miscommunicaties voorkomen.

Wij werken nauw samen met Recom Design voor het technische aspect betreft het bouwen van websites of het technisch onderhoud van websites. Heeft u een bestaande website welke geoptimaliseerd moet worden? Dan zullen deze technische taken in samenwerking met MDBK overgedragen worden aan Recom Design.

Wilt u alleen uw website laten realiseren omdat uw ontwerp al klaar ligt? Geen punt, ook dan staan wij graag voor u klaar!

Wilt u meer weten over Recom Design kijk dan snel op de website: www.recomdesign.nl


mdbk

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten? Dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen door het offerteformulier in te vullen.

Offerte aanvragen